Η FINANCITY στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η FINANCITY στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

H FINANCITY από τις 11/9/2021 έως τις 19/9/2021 θα βρίσκεται στο Περίπτερο 2, Stand 10 του ισογείου, της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Η Δ.Ε.Θ. θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 και θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν - Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Παρούσες στην Έκθεση θα είναι και οι 13 Περιφέρειες της χώρας, οι οποίες θα αναδείξουν την ιστορική τους συνέχεια αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής τους.
Το ελληνικό επιχειρείν δίνει το παρόν από κάθε γωνιά της χώρας με τη δυναμική παρουσία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), αλλά και την αυτόνομη συμμετοχή των Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης. Η φετινή ΔΕΘ, μετά την επιτακτική αναβολή της περσινής διοργάνωσης, δίνει σημαντική βαρύτητα στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και δη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Οι βασικές εκθεσιακές ενότητες που απαρτίζουν την 85η ΔΕΘ είναι:

ΕΛΛΑΔΑ (Παρελθόν - Παρόν- Μέλλον)
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
AKADEMIA
ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
E-GAMING